Menu Sluiten

Verjaardag cadeau

Leuk verjaardagscadeau

Wie jarig is krijgt meestal cadeautjes (of kado), tenminste dat is in veel gevallen gebruikelijk. Soms mooie, aparte en dure cadeaus en soms bijzondere, attente en speciale cadeaus. Het geven van een cadeau aan iemand kan wel eens lastig worden als je ervoor gaat om het juiste cadeau te geven. Over het algemeen is het eigenlijk altijd al leuk als je iets krijgt of krijgt.

Op internet is naast onze website veel informatie te vinden over cadeaus en over de allernieuwste dingetjes, gadgets, bijzonderheden en trends. Wij hopen in ieder geval een aantal goede verwijzingen te doen naar informatie over cadeaus.

Kado tips zijn er dus overal wel te vinden. Probeer wel goed te kijken wat de moeite waard is om aan iemand te geven. En probeer ook eens iets te geven wat je normaal nooit zou doen, of waarvan je twijfelt of de persoon het leuk zal vinden. Wie weet verras je jezelf en de jarige wel op een hele leuke manier.

verjaardag kado

Kado tips verjaardag

Wat geef je nou aan iemand als je aan het geven van een leuk kado denkt? En wat zou de jarige nou zelf graag willen? Om dit goed te weten te komen moet je de persoon goed kennen of informatie inwinnen bij iemand die je kan helpen.

Het kan ook juist leuk zijn om iets te geven puur vanuit wat jij denkt dat een leuk of goed kado is. Misschien verras je wel iemand met iets waar hij of zij zelf nooit aan gedacht heeft.

De belangrijkste tip voor als je echt een goed kado aan iemand wilt geven is om jezelf af te vragen of jij zelf blij zou zijn met het kado als je in de situatie van de ander zit. Inleven is dus het toverwoord voor een geschikt kado.

Het zoeken naar kadootjes komt regelmatig voor; niet alleen met verjaardagen, maar denk ook aan feestdagen zoals kerst en sinterklaas. Daarnaast is er wel vaker wat te vieren zoals het behalen van een diploma, Vaderdag, Moederdag, geboortes of gewoon om iemand te verrassen.

Er zijn genoeg mensen die bijvoorbeeld voor kinderverjaardagen een voorraadje opbouwen voor als er weer een verjaardag voorbij komt. Ook zijn er mensen die voor bepaalde gelegenheden gewoon een standaard kado geven zoals bloemen een kaartje of geld. Ook boeken zijn altijd leuk om te geven, en er is voor iedereen wel een leuk onderwerp te vinden.

Je kunt bijvoorbeeld altijd even rondkijken bij nieuwe trends, zoals tegenwoordig Ook virtual reality brillen en 360 graden camera’s tegenwoordig populair zijn. En wil je echt eens unieks, geef dan een digitaal paard waarmee je kunt racen en fokken via blockchain technologie.

Wat het ook is wat je bedacht hebt als kado, het is altijd leuk om iets te geven en minimaal net zo leuk om iets te krijgen!

En voor een leuk verjaardag kado die je kunt laten bezorgen en vaak snel in huis hebt is er uiteraard altijd nog:

Andere cadeau ideeën

Een aantal cadeau ideeën waar je aan kunt denken, of waar je zelf een goed idee van krijgt zijn misschien de volgende:

 • Klusmaterialen
 • Luchtjes
 • Sieraden
 • Speelgoed
 • Gadgets
 • Sportspullen
 • Abonnementen
 • Wijn
 • Evenementen
 • Lamp of vaas
 • Kookspullen
 • Een NFT

Wat je ook geeft, probeer te achterhalen wat iemand echt leuk vindt. dan kom je al een heel eind. En hoe perfect zou het zijn als je een verjaardagskado kan laten aansluiten bij de inrichting en kleuren in de woning van degene aan wie je het kado geeft!